Gratis beveiligingsadvies

Vraag het hier aan

Zoek een Lockmasters

bij jou in de buurt

Gratis beveiligingsadvies

Door professionele beveiligingsexperts

Je wilt je veilig voelen in je eigen woning. Als je thuis bent, maar ook als je de deur uit gaat of als je op vakantie bent. Met een beveiligingscheck weet je hoe goed jouw huis is beveiligd tegen inbraak en wat je nog kan doen om dit te verbeteren.

Wist je dat veel woningen onvoldoende beveiligd zijn?

  • Slechts 16% van de mensen heeft een goed slot op de achterdeur.
  • In 54% van de gevallen is het hang- en sluitwerk relatief makkelijk open te breken.
  • Inbrekers zijn vaak al binnen in slechts 2 minuten.

Voorkom inbraak met de beveiligingscheck

Met de gratis beveiligingscheck zorg je dat je huis goed beschermd is tegen inbraak. De Lockmasters specialist loopt samen met jou door je huis en kijkt door de ogen van een inbreker naar de sloten, algemene beveiliging en meer. Daarna krijg je van ons advies en verbeterpunten.

Krijg professioneel en vrijblijvend advies

Na afloop van de beveiligingscheck krijg je van ons een vrijblijvend adviesrapport en indien van toepassing een offerte op maat. We helpen je graag bij het monteren van gecertificeerd hang- en sluitwerk, verlichting en rookmelders, om zorgeloos te wonen. Natuurlijk kan je ook zelf aan de slag om je woning beter te beveiligen.

Ga met een gerust hart op vakantie en vraag nú de beveiligingscheck aan

We komen gratis bij je langs om thuis jouw hang- en sluitwerk, buitenverlichting en rookmelders te controleren.

Zorg dat je je huis goed achterlaat tijdens je vakantie en plan nú alvast een beveiligingscheck in. Zo heb je genoeg tijd om een afspraak te maken op een moment dat jou uitkomt en kan je nog aanpassingen doen als dat nodig is.