Gratis beveiligingsadvies

Vraag het hier aan

Zoek een Lockmasters

bij jou in de buurt

PKVW is keurmerk voor inbraakbeveiliging

Voor beveiligingsadvies hoef je niet verder te zoeken

Een inbreker is zo binnen, vaak al binnen 30 seconden! Een inbreker let op zwakke plekken in het hang- en sluitwerk. Laat je tijdig informeren door één van onze PKVW-erkende Lockmasters specialisten.

We komen graag bij jou thuis om je hang- en sluitwerk, buitenverlichting en rookmelders te controleren. Vervolgens voorzien we je na afloop van een vrijblijvend adviesrapport en indien nodig een passende offerte. Gecertificeerd en goed gemonteerd hang- en sluitwerk, goede verlichting en rookmelders dragen bij aan de woningbeveiliging van jouw huis. Onze specialisten kunnen zodoende voor vakkundige en snelle montage zorgen.

Inbrekers herkennen goed beveiligde woningen. Vaak is dit de reden voor inbrekers om deze woning over te slaan. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis vrijblijvend beveiligingsadvies of kom voor meer informatie naar een van onze winkels.

De 4 voordelen van PKVW

Het is zeker de moeite waard om de beveiliging van je woning te laten beoordelen door een PKVW erkende specialist. Hieronder de vier voordelen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen op een rij:

  • de kans op een geslaagde inbraak neemt af tot wel 80%
  • de complete beveiliging van je woning wordt nagelopen, ook brandveiligheid en verlichting in en om de woning
  • korting op je inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars
  • een erkende en betrouwbare PKVW-expert adviseert en voert de beveiligingsmaatregelen uit

PKVW erkend

Bij onze (PKVW-erkende) Lockmasters ben je op het juiste adres voor de veiligheid van jouw woning. Voor beveiligingsadvies van sloten, verlichting, rookmelders en montage van de beveiligingsproducten hoef je niet verder te zoeken.

Het PKVW logo ‘zonder erkend’ wordt gebruikt om aan te duiden dat de producten voldoen aan de eisen van het PKVW.

vraag gratis beveiligingsadvies aan

PKVW-erkende Lockmasters

Neem vrijblijvend contact op met één van de PKVW-erkende Lockmasters