Gratis beveiligingsadvies

Vraag het hier aan

Zoek een Lockmasters

bij jou in de buurt

Voorkom inbraak met een SecuStrip anti-inbraakstrip

Ijzersterke barrière tegen inbraak

De meeste inbraken vinden plaats door ramen en deuren. Inbrekers gebruiken een koevoet of schroevendraaier en wrikken zo de boel open. En dat gaat heel snel!

Minder kans op een geslaagde inbraak? Laat je dan bij Lockmasters informeren over het monteren van anti-inbraakstrips. Een SecuStrip anti-inbraakstrip werkt preventief tegen inbrekers omdat de strips zichtbaar zijn en het onaantrekkelijk maken om te proberen in te breken.

Zonder SecuStrip: inbraak gelukt!

Bron: Secu

Met SecuStrip: inbraak mislukt!

Bron: Secu

Het SecuStrip anti-inbraakstrip systeem

De noodzaak van brandmelders

Het SecuStrip anti-inbraakstrip systeem bestaat uit 2 hardstalen profielen, waarvan de één op de deur en de ander op het kozijn worden gemonteerd. Bij het sluiten van de deur grijpen die 2 profielen in elkaar en vormen zo een ijzersterke barrière tegen inbraak. SecuStrip is niet voor niets goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw).

Sterker nog: de meest verkochte SecuStrip anti-inbraakstrip verslaat de norm met een inbraakwering die 3,5x hoger is dan de norm voorschrijft. Dat is nog eens een veilig gevoel! Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 1 miljoen SecuStrips verkocht. Logisch, want het is een oer-Hollands product en ijzersterk in al z’n eenvoud. Verkrijgbaar in diverse lengtes, kleuren en modellen.

Nieuw: SecuStrip anti-inbraakstrip voor je raam

Voor ieder raam

Ramen zijn vaak slecht beveiligd en kunnen gemakkelijk opengebroken worden met een koevoet of schroevendraaier. Binnen de SecuStrip anti-inbraakstrip Plus serie zijn er nu strips op raamlengte van 150 cm. Deze anti-inbraakstrips zijn eenvoudig in te korten om ze passend te maken voor ieder raam en ze zijn er voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen.

De SecuStrip anti-inbraakstrip werkt preventief: inbrekers probéren het niet eens meer. En áls ze dat al doen, stuiten ze op de hardstalen strips, die openbreken vrijwel onmogelijk maken.

Bescherm je schuurdeur met SecuStrip

Speciaal voor schuren

De SecuStrip anti-inbraakstrip Basic serie is speciaal ontwikkeld voor schuren, bergingen en kelderboxen. Daar wordt namelijk steeds vaker ingebroken, omdat de meeste voor- en achterdeuren steeds beter beveiligd worden én er steeds meer waardevolle spullen in schuren, bergingen en kelderboxen komen te staan: (elektrische) fietsen, scooters, elektrisch gereedschap, etc.

Desondanks bestaat de beveiliging van de schuur meestal (nog) uit een goedkoop en simpel slot. Binnenkomen is dan voor iedere inbreker een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je jouw dure spullen ook “buitenshuis” goed beschermt met SecuStrips anti-inbraakstrip die speciaal ontwikkeld zijn voor schuurdeuren.

Er zijn drie modellen Secustrips:

SecuStrip Basic
Staal, instapmodel, voor box- en bergingsdeuren, geen terugliggingen, schroeven: 1 toers, standaard 3 minuten inbraakwering, 2 jaar garantie.

SecuStrip Plus
Staal, voor alle soorten voor- en achterdeuren incl. terugliggingen, maar liefst 11 minuten inbraakwering! 10 jaar garantie. Heb je een afwijkend kozijn waar een standaard strip niet op past? Geen nood! Maatwerk is mogelijk. Voor ramen zijn er nu in de Plus serie óók SecuStrips van 150 cm. die eenvoudig in te korten zijn en passend te maken zijn voor ieder raam (zowel naar binnen en naar buiten draaiende ramen.)

De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Denk aan:

  • Afwijkende lengtes
  • Afwijkende modellen (voor opdekdeuren, deuren met meerpuntsvergrendelingen, afwijkende terugliggingen, dubbele openslaande tuindeuren, enz.)
  • Afwijkende kleuren (onze leverancier heeft zo’n 60 RAL kleuren op voorraad!)

SecuStrip Style
Geanodiseerd aluminium, fraai design, voor alle soorten voor- en achterdeuren inclusief terugliggingen (niet alle), ideaal voor zeegebieden, 2 jaar garantie.

Kom langs bij onze Lockmasters specialist om je te laten informeren over de mogelijkheden!